BBQ op Braderie Harelbeke

29 augustus 2021 - aangemaakt door

De kampen zitten er op, maar ondertussen zijn we al volop bezig met het volgende zeescoutsjaar te plannen! Een van de jaarlijkse tradities is de Braderie in Harelbeke tijdens het weekend van 18 en 19 september. Een weekend vol activiteiten om onze zeescoutswerking in Harelbeke op de kaart te zetten. En Zondag 19 september kan daar je vanaf 11u30 in TSAS te Harelbeke terecht om de beentjes onder tafel te steken. Voor zowel de volwassenen (19 euro) en de kindjes (10 euro) voorzien wij een lekkere portie barbecue. We vragen wel om op voorhand in te schrijven via

Meer info over hoe we verder in september uit de startblokken zullen schieten komt weldra ook online!


Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Wiebe

Commententaren zijn gesloten.