eindactiviteit 2021: Bellewaerde

12 juni 2021 - aangemaakt door

De laatste activiteit komt in zicht en met de scouts sluiten we het jaar steeds af met een speciale activiteit. We gaan dit jaar naar Bellewaerde.

De dagactiviteit gaat door op 26 juni. De uren die hieronder volgen kunnen nog aanpassen nadat de reservatie vastligt. De kinderen worden om 10u verwacht aan bellewaerde zelf en de activiteit zal eindigen rond 17u30.
De prijs is €25,50 per persoon.

Door de corona moet er op voorhand worden gereserveerd en betaald. Gelieve de link in de vullen tegen maandagmiddag 12u, 14 juni.
De groep zal het bedrag voorschieten. Maandagmiddag leggen we de reservatie vast en verwachten we dat al degene die ingeschreven hebben tegen het einde van de week overschrijven, na bevestiging van de reservatie van de groep.

Er zal nog een extra bericht komen met de vastgelegde uren, benodigdheden, betaling en coronamaatregels. de richturen zijn dus om 10u toekomen en om 17u30 afhalen. Hieronder vindt u de link voor het inschrijven: https://forms.gle/LQ8pNiqb7iWBmwAj8

 


Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Wiebe

Commententaren zijn gesloten.