Overgang

31 augustus 2019 - aangemaakt door

JOEPIE!

Want over precies 1 week begint het nieuwe zeescoutsjaar opnieuw! ⚓️
Naar jaarlijkse gewoonte gaan we van start met onze ‘overgang‘ die doorgaat aan de loods (op het einde van de Klinkaardstraat te Stasegem) van 14h00-17h00. Het thema dit jaar is ‘Het wilde Westen‘ dus verkleden in cowboy of indiaan (of paard 🤪) is de boodschap! Vergeet ook jullie handdoek en reservekledij niet want deze zou wel eens van pas kunnen komen 💦
Indien er nog formulieren van de mutualiteit ingevuld/ondertekend moeten worden, de stempel zal er zijn. 😉 Ook zal er een uniformstandje met witte Zeescouts T-shirts en gele dassen opgesteld zijn voor de liefhebbers.

Hopelijk tot dan!
We hebben er alvast ongelofelijk veel zin in 😎
Groetjes, de leiding


Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Wiebe

Commententaren zijn gesloten.