De vloek van Mofistiow

29 oktober 2015 - aangemaakt door

Dat er in de Zeescouts straffe jongens en meisjes zitten, dat wist je natuurlijk al. Laat ons toe om er eentje speciaal uit te lichten:

Charlotte Valcke (Scheepsmakkers) speelt bij Arte del Nino 2 keer de hoofdrol als “Mila” in de kindermusical “De vloek van Mofistiow”.
Je kan haar aan het werk zien op de volgende momenten:

  • maandag 21 december 14u30
  • zaterdag 26 december 14u30

Vanaf 1 november 31 oktober is het mogelijk om kaarten te bestellen via www.artedelsueno.be
Er zijn slechts een 300-tal kaarten per voorstelling beschikbaar, dus niet te lang wachten is de boodschap!

De vloek van mofostiow

‘De vloek van Mofistiow’

‘Waarom sneeuwt het bijna nooit meer?’ Houdt deze vraag jou ook al een tijdje bezig? Kom dan zeker kijken naar ‘De vloek van Mofistiow’. Gebracht door Arte del Niño, ons kindertheater.

Maak kennis met Liliana, een lieve jonge prinses die een bijzondere kracht bezit. Helaas kan ze die kracht niet meer gebruiken sinds ze in de ban is van de vuurtovenaar Mofistiow. Door een vloek van Mofistiow wordt Liliana smoorverliefd op hem en ziet ze dan ook niet in welk onheil hij over het land brengt! Alle onderdanen leven in voortdurende angst voor de gevaarlijke tovenaar. Maar wat nog het meest bizarre aan dit alles is: het wordt alsmaar warmer in het land … Onder het volk doet het gerucht de ronde dat dit de schuld is van de tovenaar Mofistiow. Sommige kinderen komen in opstand en bekokstoven een plan om de tovenaar uit de weg te ruimen. Zullen zij in hun opzet slagen om de tovenaar Mofistiow te overmeesteren? En nog belangrijker! Zullen ze er in slagen om prinses Liliana te bevrijden uit de vloek van Mofistiow en zal het dan weer kunnen sneeuwen?

Dit alles komt u te weten in onze kindertheatervoorstelling ‘De vloek van Mofistiow’! Voorstellingen op 20, 21, 22, 23, 26 en 27 december 2015, telkens om 14.30 u.

 


Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Simon

Commententaren zijn gesloten.