La vide en rose

28 juli 2013 - aangemaakt door

image

image

Gisteren hebben we afscheid genomen van de buren. Rond 9u is er even (30min) een rukwind gepasseerd. Gelukkig stond er nog niks recht van de nachtelijke voorspelling, behalve de patrouilletenten dan. Erna volgde de dagtocht: lekkere zon zoals elke dag, op naar het subtropisch zwemparadijs! Ondertussen hingen  enkele kleren en slaapzakken te drogen op de weide.
Savons kwam weer een stormmelding binnen dus werd niks opgebouwd. De wind passeerde gelukkig, dus behalve wat regen en daardoor vroeg in bed kruipen, hebben wij geen probleem gehad met het weer.
De zon kwam er gedurende de dag weer door en qua voorspelling ziet het er goed uit.  Jammerlijk genoeg gingen enkele leden en foeriers weg gedurende het weekend. Hun vertrek, dat van de buren, de semi-afbraak door de stormvoorspelling en naderende echte afbraak laten een verwarrend leeg beeld achter.
Maaaaar de complimentjes van buitenaf doen deugd en doen ons nog zoveel genieten van die laatste loodjes: yes we camp!


Tags : ,

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door briekske

Commententaren zijn gesloten.