Halfweg

22 juli 2012 - aangemaakt door

Hallo iedereen,
jullie weten zeker al dat we halverwege het kamp zitten. De tijd gaat toch razendsnel als je je amuseert!
Na de opbouw de eerste 3 dagen kwam er vrij snel totem. Josephine moest vroeger huiswaarts en anders moest ze een jaar wachten op haar totem. De één was stiller dan anders, de ander onderging de dag als een ander: like a pro! Vol trots kregen beide hun totem (zie foto).
Hout sprokkelen valt hier reuze mee: van de boer mogen we de dode bomen rond het terrein omkappen. En geloof ons: het is geen lachtertje! Maar het is wel een groot terrein met hout voor enkele weken ver.
Op themadag trokken we de stad in voor enkele opdrachten. Een combinatie van “reactietocht” met studiereis en bezinning in de bib brachten ons terug op het rechte pad :).
Het weekend loopt hier ook ongeveer op zijn einde. Kort samengevat hield dat dagtocht in en riviertocht. De dagtocht was vooral het bezoeken van de grotten van Han (nog 2 km wandelen.. :(). En de riviertocht vandaag was fris in het water maar verder wel in volle zon (de eerste volle dag zon en het wordt enkel beter!).
De sfeer zit alleszins snor, iedereen kan het goed met elkaar vinden en we weten wat we aan elkaar hebben. Geen nieuws is goed nieuws zoals ze zeggen, maar dit nieuws is ook goed nieuws, gewoon beter laat dan nooit!
Tot binnenkort, zij het hier online of zondag aan het station. x


Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door briekske

Commententaren zijn gesloten.