Op de terugtocht

12 juli 2012 - aangemaakt door

Ons eindeloos zangtalent hebben we eindelijk kunnen bevestigen ten opzichte van de plaatselijke scouts, waar we samen met hen een talentenjacht bekampten ala eurovisisong en natuurlijk met glans gewonnen hebben.
Daarna zetten we onze tocht verder tot we gisterennacht in Lipsi verbleven, waar Louis op een grandioze manier zijn adjectief heeft verdiend: Welgemoede Mpango.
Sinds vanmorgen keren we zeilend terug richting Kos, ruime koersen, bakken in de zon en ideaal voor de minder ervaren zeilers om ook eens het roer over te nemen. En naar onze verbazing komen we elke avond dezelfde sympathieke Lithouwse zeilers tegen. Met het einde in het vooruitzicht genieten we des te meer. Groeten, de mulatten.


Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door briekske

Commententaren zijn gesloten.