Burning hot stuff

11 juli 2012 - aangemaakt door

Zondag onze eerste zeildag goed begonnen op vol zeil, door toenemende wind hebben we de zeilen moeten reven en zijn we binnen gevaren in Vati. Maandag opgestaan met heel veel wind, waardoor we op motor in paleonisos binnen gevaren zijn en geankerd hebben in een baai. ’s Avonds de taverne bezocht met onze dingy. Vandaag opgestaan met perfecte wind maar zonder zonnecrème was op en de zon haalde weer een temperatuur van 35 graden, eindelijk nog eens een t-shirt kunnen aantrekken want we wisten niet waar gekropen van de warmte. Aan een schone 7 knopen cruisespeed stonden we midden de siesta te vroeg aan de winkel en moesten we wel nog gaan zwemmen eerst. Vanavond overnachten we in de haven van Leros. Morgen nog eens rond het eiland en donderdag al op terugweg. Warme groetjes uit Leros en 10 graden van ons voor België!


Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door briekske

Commententaren zijn gesloten.