Lindos

4 juli 2012 - aangemaakt door

Tot nu toe waren de avondactiviteiten keer op keer legendarisch: avondwandeling en de finale van het EK op groot scherm, dansles op het strand van een hotel, limbo op het strand van een hotel en karaokeavond met happy “hour” de ganse avond op fruitsapjes..
Op aanraden van de scoutsgroep in Kolymbia zijn we in Lindos terecht gekomen in de lagere school. Aan het weer geen verandering op te merken, maar qua slapinge een grote luxe! Eigen frigo, muziek, airco, computers met internet, speelplaats met voetbalgoals, 5 wcs, microgolf, .. En een vue: LE-GEN-DA-RISCH! Sleutel binnen twee dagen terug te geven aan de kuismadam, dat alles voor een applaus en de liefde van 9 loodsen en hun leiding.
Momenteel installeren we ons hier om de BBQ te gebruiken vanavond. Hanne en maarten zijn naar de winkel, terwijl wij een toertje doen tussen de ezels. Wanneer we terug samen zijn trekken we naar de Akropolis.
Takataka!


Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door briekske

2 reacties