De laatste dagen

28 juli 2011 - aangemaakt door

De ochtend na de 2daagse was wat meer op het gemak, wat uitslapen en de voeten verzorgen. In de namiddag stond er een tochtje naar de Fondry des chiens op het programma. Een hoop rotsen in een put waar het leuk klauteren en kruipen is. Als avondmaal kreeg iedereen een gamel met vers gemaakte lasagne uit onze oven, smaken deed het wel.
‘S nachts werden de 2de jaars wakker gemaakt voor hun totem. Ze werden de auto in gestopt en weggebracht naar een geheime locatie. De dag er op was dus gevuld met allerlei totemopdrachten. De 1e en 3dejaars gingen met de fouriers op pad voor de rubrique touristique van het kamp. Later die dag kreeg iedereen -in een sfeervol kader langs de rivier- dan eindelijk z’n naam.

20110728-171036.jpg

20110728-171048.jpg


Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Simon

Commententaren zijn gesloten.