Gent wereldstad

18 juli 2011 - aangemaakt door

Door de zware wind hebben we de Westerschelde nog niet kunnen oversteken. We hebben de tocht wat aangepast en gisteren een dagje de toerist afgehangen in Gent. De Gentse feesten en de foltertuigen in het Gravensteen zijn ons niet ontgaan.

Nu zetten we koers richting Terneuzen om morgen de oversteek te wagen. Wanneer we in Nederland aankomen schaffen we ons ook een hollands telefoonnummer aan.


Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Gilles

1 reactie

  • een (misschien té) bezorgde mama says:

    Ha ik vroeg mij al eventjes af of jullie inderdaad nog in Gent rondhingen. Gisteren tv-beelden gezien van uitgeregende Gentse Feesten, maar geen gele dassen te bespeuren … Hopelijk hebben jullie het ergste gehad – zijn er nog voldoende droge kleren ? – en kan de oversteek morgen vlot en veilig verlopen !!