26/07 De Put – Middelharnis

26 juli 2009 - aangemaakt door

Het was jullie misschien ontgaan, maar we hadden tot nu toe al telkens rond 8u opgestaan, hoog tijd om eens uit te slapen dus. Tegen 10u waren de meeste onder ons wakker en rond 12u30 waren we vertrokken. Wie de streek een beetje kent, weet dat onze bestemming echt niet veraf lag. We hadden wel prachtig zeilweer dus besloten we om nog een rondje er bij te zeilen. Tegen 16u30 waren we allemaal aangemeerd in de jachthaven van Middelharnis. We zijn hier nog nooit geweest, maar het is terug een aangename kennismaking. Enkel de stad zelf ziet er niet echt levendig uit. Misschien is dit maar goed ook, morgen moeten we vroeg uit de veren. Het plan is Oude Tonge, en dat is volgens onze berekeningen ongeveer 8 uur varen, hopelijk zit het weer goed.

En hier kan je de route bekijken die we hebben afgelegd met de Nikie.


Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Simon

Commententaren zijn gesloten.