DOK27

DOK27

DOK27 is het jeugdlokaal van Zeescouts Jan Bart uit Harelbeke. De Keuken, bar, sanitair en slaaplokalen zij allemaal geïnstalleerd in verschillende zeecontainers. Centraal is er een grote hal waar er tal van activiteiten kunnen plaatsvinden. Dankzij 2 grote poorten verlengen we als het ware het speelterrein naar buiten (of naar binnen).

Beschikbaarheid en reservatie

De actuele beschikbaarheid van het lokaal kan je bekijken op de detailpagina van het Centrum voor Jeugdtoerisme. Dit is tevens ook de manier om een reservatie aan te vragen.

Accommodatie

Het gebouw beschikt over een volledig uitgeruste keuken, sanitair en slaapplaatsen voor 32 personen. De slaapcontainers zijn verdeeld in 24, 6 en 2 bedden. Naast de centrale hal is er nog een aparte eet/vergaderruimte.

Ligging

Het terrein grenst aan het Provinciedomein De Gavers. In dit 180ha grote recreatie- en natuurcentrum kan je naar hartelust wandelen, fietsen, spelen en je misschien zelf even op het water begeven.
De locatie ligt op 20 minuten wandelen van het station van Harelbeke.
Voor wie met de wagen komt, zijn er vlak bij het terrein 2 grote parkings beschikbaar.
Een grote supermarkt ligt op slechts 750m afstand en in het centrum van de stad zijn nog tal van andere handelaars te vinden.