Stamdropping 14 juni

14 april 2019 - aangemaakt door

Na jaren zonder is het terug zover: op 14 juni organiseert de stam opnieuw een stamdropping.

Voor zij die het concept niet kennen: er wordt een wandeltocht uitgestippeld tussen twee geheime locaties. Aan de hand van tips, foto’s en verwarrende kaarten moet de groep van punt A naar punt B wandelen. Onderweg worden de nodige stops voorzien met entertainment en catering.

Toekomen kan met een licht gevulde maag tussen 19u00 en 20u00 aan ons eigenste DOK27. Daar wordt een aperitief voorzien en kan ondertussen een potje petanque gespeeld worden terwijl iedereen verzamelt.
Vertrekken doen we om 20u00 naar een afgelegen locatie. Wij voorzien vervoer. Trek zeker stevige stapschoenen aan en kledij aangepast aan de nachtelijke temperaturen. Onderweg wordt nog een lichte maaltijd voorzien en de nodige drankjes. ’s Avonds wordt een overnachting voorzien voor zij die willen en wordt de stamdropping ’s morgens afgesloten met een ontbijt. Voor zij die niet blijven slapen wordt vervoer voorzien terug naar DOK27. Om alles wat georganiseerd te krijgen graag het online formulier invullen voor alle deelnemers (16+) zodat wij al het nodige kunnen voorzien en vastleggen.

Beknopt:
– 14 juni vanaf 19u00
– Einde zaterdag 10u00 of vrijdagnacht omstreeks 02u00
– Wandelschoenen aan en licht gevulde maag
– €20 voor niet-slapers, €25 voor slapers (incl. ontbijt)
– Slaapzak voor de slapers
– Inschrijven via: https://forms.gle/oyoKwzuykcKinDFi6

Indien vragen kan je steeds iemand van het organiserend team contacteren!

Hopelijk tot dan!

Team stamdropping

Annabel, Claudia, Joost & Robbe


Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door robbe

Commententaren zijn gesloten.