Kluiver Januari Februari

7 januari 2018 - aangemaakt door

De kluiver van het nieuwe jaar staat ondertussen ook online! Alle programma’s van de verschillende takken zijn er in terug te vinden en ook de telefoonnummers van de verschillende leiding. Doordat het examens zijn vallen hier en daar wat vergaderingen weg. Zo is er op 13 januari en 3 februari geen vergadering. Kan je de zeescouts toch niet missen? Dan kan je op 13 januari naar het centrum van Harelbeke voor de vernieuwde kerstboomverbranding. De loodsen van de Zeescouts staan er namelijk met een standje op “Tegoare Nieuwjoare” met warme en koude, hapjes en drankjes voor jong en oud!

Tot dan en de beste wensen van de voltallige leidingsploeg


Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Wiebe

Commententaren zijn gesloten.