Inschrijven kampen

12 mei 2017 - aangemaakt door

De kampen komen er terug aan. Echter is het dit jaar iets anders dan normaal en verblijven we even met zijn allen op het domein de Hoge Rielen in Kasterlee voor een 5 daags groepskamp. Omdat dit logistiek iets meer met zich mee brengt dan de normale kampen vragen we jullie onderstaand formulier in te vullen voor het inschrijven van de kampen. Eenmaal ingeschreven voor het groepskamp is uw zoon/dochter ook ingeschreven voor het volledige kamp van die tak. Na registratie ontvangt u dan een e-mail met het te betalen kampgeld alsook het rekeningnummer. Deze informatie zal ook terug te vinden zijn in het kampboekje dat je binnenkort van de leiding zal krijgen.

Inschrijven kan je doen op deze link:

https://goo.gl/forms/c1i6uJtGOSmYJ8sl2

 

Wij kijken er alvast naar uit!

De leiding


Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Wiebe

Commententaren zijn gesloten.